خانه / آشپزی / پلو / طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا پلو,طرز تیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

یورمگ: در این مطلب آموزش پخت لوبیا پلو را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با این آموزش با یورمگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

۱- برنج یک کیلو

۲- لوبیای سبز ۷۵۰ گرم

۳- گوشت بی استخوان ۷۵۰ گرم

۴- رب گوجه فرنگی چهار قاشق سوپ خوری

۵- پیاز یک عدد

۶- نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه

برنج را پاک کرده تمیز شسته و خیس می کنیم، گوشت را مانند قیمه خرد کرده پیاز را بعد از خرد کردن سرخ می کنیم و گوشت را داخل آن می ریزیم و با مقداری آب می گذاریم بپزد.

لوبیا را خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم، گوشت که نیم پز شد، لوبیا را داخل آن می ریزیم و در آخر رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.

برنج را آبکش کرده دو کف گیر برنج آبکش شده را در ظرف می ریزیم و یک کف گیر از مایۀ لوبیا روی آن می ریزیم به همین ترتیب ادامه داده تا برنج و مایه با هم مخلوط شود. سپس می گذاریم تا برنج دم بکشد.

این غذا با گوشت چرخ کرده هم قابل طبخ است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*