خانه / آشپزی / دسر و مربا / طرز تهیه پودینگ شکلاتی، بدون نیاز به پخت

طرز تهیه پودینگ شکلاتی، بدون نیاز به پخت

پودینگ شکالاتی,پودینگ سفت

طرز تهیه پودینگ شکلاتی، بدون پخت

یورمگ: پودینگ شکلاتی، یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک می توان آن را درست کرد. جالب این است که این دسر نیازی به پخت ندارد. با یورمگ همراه باشید تا نحوه درست کردن پودینگ شکلاتی خوشمزه را بیاموزید.

 

نکته: این مقدار مواد مناسب برای ۸ نفر است.

 

مواد لازم

خامه سنگین  ۲ فنجان

 شکلات خرد شده

مقداری 
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ویفر شکلاتی  ۲۶ عدد

 

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید. سپس خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا کمی سرد شود. حال پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.

۱۳ عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف ۲ لیتری بصورت لایه لایه بچینید. نصف مخلوط شکلات را اضافه کنید. سپس روی آن ۱۳ ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.

حال باید روی آن را بپوشانید و حدود ۲ ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.

می توانید روی پودینگ خود را با مواد و میوه جات مختلف تزئین کرده و به عنوان دسر میل بفرمایید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*